П’яний старовижівчанин під час сварки вбив знайомого

16.03.2016 / Новини

У селищі Стара Вижівка під час розпиття спиртних напоїв 29-річний місцевий мешканець побив 47-річного знайомого із сусіднього села Мельники. Коли чоловік знепритомнів, кривдник витягнув його з будинку на подвір’я, де той через травми помер.

12 березня після 21 години до чергової частини Старовижівського відділення поліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги. Жінка розповіла, що на подвір’ї 51-річного старовижівчанина виявлено труп 47-річного жителя села Мельники цього ж району.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

При огляді тіла медики виявили закриту черепно-мозкову травму, забій обличчя.На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

PM960image005

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв між 29-річним молодим чоловіком і потерпілим виникла суперечка. Під час сварки кривдник вдарив того кулаком в обличчя, шию, а потім ще кілька разів ногою по голові. Коли чоловік знепритомнів кривдник витягнув його з будинку на подвір’я, де той помер.

Тіло загиблого направили до Ратнівського бюро судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті.

PM157image004
Після проведення медичного обстеження зловмисника встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Раніше чоловіка вже притягували до відповідальності за крадіжку та хуліганство.

Підозрюваного затримали й він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років. Триває слідство.

1 Коментар П’яний старовижівчанин під час сварки вбив знайомого

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*