Пульмівська школа: на посаду директора претендують чотири особи

20.12.2019 / Новини

У Шацькій районній раді 13 грудня відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення посади директора загальноосвітньої школи I-III ступенів с. Пульмо.

Члени конкурсної комісії розглянули документи, що подані особами, які претендують на посаду директора, – повідомляють у Шацькій райраді.

На кінцеву дату подання документів взяти участь у конкурсі зголосилося чотири особи. Документи оформлені належним чином відповідно до оприлюдненого комісією оголошення, прийняті в установленому порядку та готові для представлення комісії. Тому, всіх претендентів допущено до участі в конкурсі.

Члени комісії визначили також дату проведення самого конкурсу для обрання претендента на посаду директора Пульмівської школи.

Під час конкурсного відбору, згідно з Положенням про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Шацького району(затвердженого рішенням Шацької районної ради №22/28 від 21.02.2018), конкурсанти мають пройти ряд етапів. Зокрема, перевірку на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та професійних компетентностей, шляхом вирішення ситуаційного завдання. Ці завдання є письмовими.

Під час співбесіди претенденти мають продемонструвати презентацію перспективного плану розвитку школи та відповісти на запитання членів конкурсної ради.

Кращого із претендентів визначать таємним голосуванням усіх членів комісії.

Нагадаємо, до конкурсної ради, окрім представників депутатського корпусу, входять представники вчительського колективу та батьківської ради.

Після конкурсного відбору з претендентом на посаду директора загальноосвітньої школи I-III ступенів с. Пульмо укладуть контракт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*