Призначили очільника обласного центру туризму, спорту та екскурсій

26.09.2018 / Новини

Посаду директора Центру туризму спорту та екскурсій управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації обійняв Богдан Бальбуза.

Про це йшлося під час засідання 21-ї сесії Волинської обласної ради 26 вересня, – інформує ІА Волинські новини.

На посаду директора Центру туризму спорту та екскурсій Богдана Бальбузу призначили на контрактній основі, терміном на 1 рік.

Дискусія протягом розгляду питання виникла через те, що в кандидата відсутній трирічний стаж роботи в навчальному закладі. Однак пізніше розпорядженням сесії можна буде внести відповідні зміни до положення.

“Хлопець молодий із перспективним баченням розвитку. Ви навіть не уявляєте, хто мені дзвонив, аби залишити попереднього керівника на посаді. Я цих людей 15 років не чув”, – зазначив голова облради Ігор Палиця.

Відзначимо, що Богдан Бальбуза переміг у конкурсі на заміщення вакантної посади, тож комісія обласної ради для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області рекомендувала укласти з ним контракт.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*