Проект школи-гімназії Любомля став переможцем обласної спортивної програми

03.11.2016 / Новини, Спорт

 У середу, 2-го листопада, у Любомльській районній гімназії імені Наталії Ужвій відбувся баскетбольний майстер-клас та презентація. У такий спосіб нагороджували переможців проектів однієї зі спортивних програм області.

У рамках програми “Волинь спортивна” від Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” переміг проект любомльчан “Баскетбольна форма”. Діти отримали 12 комплектів форми.

Валентина  Волох – вчитель фізкультури, разом із батьківською громадою написали цей проект. Його вартість – понад 5 тисяч гривень, з яких батьківський комітет зробив внесок півтора тисячі гривень, а решту було подаровано з Фонду”, – розповіла Лариса Солом’янюк, керівник представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Любомльському районі.

Учні організували майстер-клас “Наступність поколінь”. Батьки, які свого часу займались баскетболом, зіграли з дітьми: дівчата разом з мамами, а хлопці з татусями. З чималим відривом мами перемогли дівчаток, а юнаки навпаки – завдали поразки чоловікам.

Також з Луцька прибув керівник спортивного проекту Фонду  – Олексій Сорокун, який вручив волейбольні та футбольні м’ячі для Згоранської ДЮСШ.

Програма “Волинь спортивна” буде й надалі діяти для підтримки розвитку спорту в області.

img_2889img_2887img_2886img_2885img_2883img_2875img_2874img_2873img_2871img_2872

Іван Семенюк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*