У Біличах завдяки депутатці Любомльської райради відбувся футбольний турнір (ФОТОРЕПОРТАЖ)

19.09.2016 / Новини

Депутат Любомльської районної ради Ірина Устимук разом із місцевими активістами у селі Біличі організувала турнір з міні-футболу. У змаганнях взяли участь 4 команди: Біличі-1, Біличі-2(юнацька збірна), команди учасників та ветеранів АТО та лікарів ТМО Любомльського і Шацького районів.

У суботу, 17-го вересня, у селі Біличі Любомльського району відбувся турнір з міні-футболу. У запеклих поєдинках кожна із команд підтвердила свою майстерність та вміння боротись за перемогу.

Першими зіграли команди Білич-1 та атовців. У цьому поєдинку учасники АТО були сильнішими – 1:0. В наступному матчі глядачі спостерігали за грою між лікарями та біличівськими юнаками, яка завершилась з рахунком– 2:0. У третій грі футболісти з Білич переграли молодшу команду односельчан – 1:0. Нічиєю завершився футбольний поєдинок між атовцями та лікарями – 0:0. Молоді біличівські футболісти програли з рахунком 1:2 учасникам та ветеранам АТО. Чи не найзапеклішою була зустріч між лікарями та господарями поля. Рахунок гри – 1:0 на користь лікарів.

У результаті турніру виявилось, що команда учасників АТО  і лікарі мають однакову кількість очок – 7 та однакову кількість забитих-пропущених м’ячів. Тому переможців було двоє – футболісти-атовці та лікарі ТМО Любомльського і Шацького районів. Почесне ІІ місце зайняли гравці з Білич, а ІІІ місце, відповідно, посіли біличівські юнаки.

Переможців та призерів змагань нагородили кубком, грамотами та заохочувальними подарунками. Окрім того, із команд-учасників визначили найкращого воротаря та найкращого бомбардира.

Найкращим голкіпером став лікар-анестезіолог Олександр Згоранець, а вмілим нападником виявився футболіст з юнацької біличівської команди Павло Морозюк, яких організаторка спортивного заходу Ірина Устимук нагородила грамотами. Варто зауважити, що лікарі ТМО Любомльського і Шацького районів віддали кубок учасникам АТО.

Зазначимо, що фінансову допомогу в організації цього заходу надала депутатка Ірина Устимук разом з ініціативною групою села Біличі. Після закінчення турніру біличівці пригощали гостей смачною юшкою.

До того ж, неабияк допомогли провести такий спортивний захід активна молодь з Білич, а саме депутати Зачернецької сільської ради подружжя Павла та Аліни Дігтяруків та місцеві громадські активісти – подружжя Віктора та Марії Цюпаків.

Загалом усі учасники футбольного свята залишились задоволені грою своїх команд, і висловили сподівання, що варто частіше проводити подібні спортивні зустрічі.

_dsc0008_dsc0086 _dsc0087 _dsc0104 _dsc0109 _dsc0137 _dsc0143 _dsc0167 _dsc0219 _dsc0264 _dsc0270 _dsc0288 _dsc0298 _dsc0299 _dsc0318 _dsc0362 _dsc0354_dsc0039

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*