Правоохоронці перевірять будівництво стадіону у Нововолинську

24.09.2020 / Відео, Новини

Контролюючі та правоохоронні органи розпочнуть перевірку будівництва стадіону СОК «Шахтар» у Нововолинську.

Нагадаємо, народний депутат Ігор Гузь ініціював звернення до правоохоронних органів щодо можливих зловживань мера Нововолинська «під час так званого оновлення» міського стадіону, – пише БУГ.

Державна архітектурно-будівельна інспекція у відповіді на звернення нардепа зазначила, що згідно змін в законодавстві від 2018 року архітектурно-будівельний контроль на території Нововолинська здійснює відділ ДАБК Нововолинської міськради. Повідомляють, що переважну частину контролюючих функцій виконують сертифіковані спеціалісти – інженери технічного нагляду, які працюють у складі замовника та несуть повну відповідальність як перед замовником так і перед контролюючими органами.

Міністерство внутрішніх справ України інформує, що дали доручення Нацполіції провести перевірку щодо можливих зловживань під час проведення капітального ремонту СОК «Шахтар» у Нововолинську.

Офіс Генерального прокурора повідомив, що питання взяли на контроль і доручили розглянути його обласній прокуратурі.

Державна аудиторська служба України зазначила, що дала доручення своєму Західному офісу включити в План перевірок на ІІ півріччя 2020 року ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності СОК “Шахтар”, під час якої в межах компетенції будуть досліджені питання викладені у зверненні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*