П’яні «шумахери» влаштували автоперегони біля прикордонного підрозділу «Римачі»

08.04.2020 / Новини

Прикордонники відділу «Римачі» Луцького загону 7 квітня припинили правопорушення, яке відбувалось поблизу прикордонного підрозділу. Троє місцевих жителів на автомобілі української реєстрації, під’їхавши до військового містечка та посигналивши із автівки, демонстративно здійснили розворот і на великій швидкості попрямували у бік державного кордону.

Про це повідомляють на сторінці Західного управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

Автомобіль протаранив загороджувальну конструкцію та попрямував через контрольно-слідову смугу. Група реагування почала негайне переслідування правопорушників.

Водій з пасажирами, побачивши прикордонників, намагалися здійснити втечу у зворотному напрямку до населеного пункту Висоцьк. Однак під час розвороту не справився з керуванням і пошкодив ще й загороджувальний паркан військового містечка.

Силами прикордонного наряду автомобіль блокували, а осіб затримали. За візуальними ознаками усі перебували в стані алкогольного сп’яніння.

На місце вчинення правопорушення прикордонники викликали представників поліції. На осіб, які влаштували на кордоні такі розваги, складені відповідні матеріали, а транспортний засіб евакуювали до Любомльського відділу поліції.

До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*