“Ви довго тут ще будете? Щоб керівництво знало” – прикордонник журналістові (ВІДЕО)

07.10.2016 / Відео, Новини

У середу, 5-го жовтня, на міжнародному пункті пропуску “Ягодин” авто журналістів “КОРДОНу” застрягло у незрозумілій “третій черзі”, що утворилася на смузі для розвороту проїжджих авто.

Простоявши в пробці чимало часу, ми беремо відеокамеру та рушаємо фільмувати побачене.

Однакова черга стояла в “червоному”, “зеленому” коридорах та навіть на смузі для розвороту проїжджих авто. Усі, хто в ній опинився, або прямували на розворот, або позачергово в Польщу. Здогадуємося, що це, очевидно, “лівак”, як його називають ті, хто перетинав хоч раз кордон чи просто компетентний в темі.

Певні особи по рації та телефонах передали на передові позиції, що журналісти з камерами рухаються вздовж черг у напрямку до пункту пропуску.

Тож, як тільки ми наблизились до поста прикордонників, усім водіям дали команду рухатись. Всі були змушені поїхати на розворот під об’єктивом нашої відеокамери. Частина авто вирішила перечекати незапланований візит журналістів на автозаправці. Таким чином, смуга стала вільною за 2 хв нашого перебування там.

Важко не помітити окремі авто, що нахабно “вклинюються” в загальну чергу, де їм заманеться. А також горе-водіїв, що ганяють по зустрічній смузі. Між іншим, в об’єктив камер потрапили й автомобілі, які дивним чином займали більш вигідні позиції з одних черг в інших.

Наостанок один з прикордонників вирішив все ж уточнити, що ми за “інспекція” така. В процесі розмови з представником медіа поводив себе виважено та толерантно, ввічливо відповідаючи на наші та ставлячи свої запитання.

“А Ви надовго тут? Треба керівництву повідомити. Ну…як хочете, то не відповідайте. Я просто питаю”, – зауважив прикордонник.

Розуміючи, що ми заважаємо відеокамерами прикордонникам “виконувати план”, від чого наставники не в захваті, прижартовуємо: “Недовго. Але скільки разів ми сьогодні ще тут будемо, то не скажемо”.

 

1 Коментар “Ви довго тут ще будете? Щоб керівництво знало” – прикордонник журналістові (ВІДЕО)

  1. Смішно спостерігати за роботою так званих журналістів – 0 професіоналізма. Це ніби бабка насінням на базарі торгує. Всі все прекрасно знають, скільки, коли і на кого… Потрібно з Луцька починати і керівництва Ягодина, адже ті хлопці на дорозі працюють під примусом, мусять “касувати” за зміну певну суму. Хоча й люди теж добрі, не давали б – то й не було би кому брати)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*