Найкращі юні пожежні — згоранці (ФОТО)

23.03.2018 / Новини

У четвер, 22-го березня в Любомльському районному будинку культури відбувся зональний етап змагань 24-го Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників-рятівників.

Участь у заході взяли сім команд з Володимир-Волинського, Локачинськьго, Любомльського, Турійського районів, міст Нововолинськ та Володимир-Волинський. Діти змагалися у двох конкурсах: “Живи безпечно” і “Плакат “Соціальна реклама”.
Приємно повідомити, що переможцем зональних змагань стала команда “Whats up” з села Згорани (Любомльщина).

Команди отримали грамоти і подарунки, а глядачі — безліч гарний емоцій і радості.

Юні згоранські пожежники, як переможці зональної частини змагань, візьмуть участь в обласому етапі, який відбудеться 19 квітня в Луцьку.

ДОВІДКОВО

Рух юних пожежників був започаткований ще на початку ХХ століття. Тоді, аби допомогти пожежним командам в їх роботі, було створено гуртки юних пожежників. У 1958 році виникли нові формування юних пожежників — юнацькі добровільні пожежні дружини. У 1984 році їх перейменували на ДЮП — дружини юних пожежних. А з 1995 року в Україні проводяться Всеукраїнські фестивалі дружин юних пожежних. На Волині перший фестиваль ДЮП відбувся 23 роки тому. Нині майже в кожному загальноосвітньому навчальному закладі області успішно діють команди юних пожежників-рятівників.

1 Коментар Найкращі юні пожежні — згоранці (ФОТО)

  1. Велика заслуга в цій перемозі команди з Любомльщини художнього керівника- Пархомук Ганни Петрівни, яка вже неодноразово своєю працею виборювала високі результати зокрема й на всеукраїнських змаганнях. Редакторам “КОРДОНУ” раджу придивитись до її персони, гарна стаття виїде!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*