Будемо «виводити» на кращий рівень освітню і медичну галузі, – Роман Ющук

04.12.2017 / Новини

Процес децентралізації триває: нині на Волині діють 40 об’єднаних територіальних громад (ОТГ), з них 12 – у регіоні Прибужжя. Тут, 29-го жовтня, волиняни обрали депутатів і голів до Любомльської, Головненської, Рівненської, Зарічанської, Оваднівської та Іваничівської громад.

Про це йдеться у черговому номері газети «БУГ» від 2 грудня, – пише інтернет-видання БУГ.

Вже минув місяць з часу обрання керівників цих ОТГ, відбулися установчі сесії рад. Журналісти видання запитали, чи мають вони плани розвитку громад.

Так, голова Любомльської міської громади Роман Ющук повідомив, ще після виборів і до першої сесії окреслив проблемні питання.

Найголовніше – сформувати дієвий апарат ради з кваліфікованих працівників.

«До кінця року маємо сформувати бюджет об’єднаної громади і працювати над його наповненням. Беззаперечний плюс, що знаходимося поряд з сусідніми Республіками Білорусь і Польща. Маємо великий земельний ресурс і велику кількість працездатного населення, що є значним поштовхом для заохочення інвестора.

Будемо підтримувати і «виводити» на кращий рівень освітню і медичну галузі, працювати над підвищенням якості надання послуг нашим комунальним підприємством. Зараз створюємо ЦНАП. Планую в колишніх сільрадах секретарів зробити представниками ЦНАПів».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*