На «Ягодині» затримали двох турків з підробленими паспортами

09.09.2019 / Новини

Прикордонники Луцького загону у пункті пропуску «Ягодин-авто» затримали двох громадян Туреччини, які намагалися скористатися підробленими паспортами.

Зокрема, за результатами поглибленої перевірки встановлено, що у паспортних документах іноземців, які прямували через “Ягодин”, замінені обкладинки.

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Загалом співробітники Державної прикордонної служби затримали у минулі вихідні вісьмох іноземців, серед яких 6 громадян Туреччини, один громадянин Нігерії та один Австрії. Подолати кордон іноземці намагалися як з підробленими документами через пункти пропуску, так і через ділянку «зеленого» кордону в обхід пунктів пропуску.

На усіх осіб складено відповідні адмінпротоколи, за якими правопорушники понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Варто зазначити, що хоча в минулому місяці зафіксовано спад міграційної активності. Дещо збільшилась кількість затриманих за порушення кордону громадян Туреччини (серпень – 12, липень – 5), що свідчить про стійкі канали їх переправлення до Західної Європи. Найбільше їх затримано на українсько-польській ділянці. Всього з початку року співробітники Державної прикордонної служби затримали 72 громадянина Туреччини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*