На Любомльщині контролюватимуть роботу пунктів заготівлі грибів та ягід

06.06.2018 / Новини

5-го червня, на оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації йшлося про роботу районної постійно – діючої комісії з організації державного контролю за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей.

Про це інформує сайт Любомльської РДА.

Начальник відділу агропромислового розвитку, заступник голови комісії Андрій Грижак зазначив, що на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації в районі працює аналогічна комісія.

До компетенції якої входить координація роботи у сфері заготівлі другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів, сприяння державним і підприємницьким структурам в ефективному веденні господарської діяльності, запобігання втратам заготовленої продукції.

До складу районних комісії включені представники об’єднаних територіальних громад.

Розподіл лімітів між тимчасовими лісокористувачами проводиться на конкурсних умовах районними комісіями.

Торік до райдержадміністрації звернулось п’ять тимчасових лісокористувачів щодо надання лімітів на заготівлю ягід чорниці сумарною вагою 51 тонна.

Станом на 5-те червня до районної державної адміністрації звернулись два підприємця щодо надання лімітів на заготівлю ягід чорниці сумарною масою 21 (двадцять одна) тонна, – додав Андрій Грижак.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*