На базі пансіонату «Шацькі озера» хочуть облаштувати реабілітаційний центр

21.07.2016 / Новини

Керівництво області має намір звернутися до Кабінету Міністрів України, аби визначити статус «Шацьких озер».

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

“Мене турбує те, що держава, прийнявши рішення про повернення цієї бази у державну власність, не до кінця визначилася із питаннями щодо розпорядження майном. І в першу чергу це стосується земельних відносин, котрі не дозволяють сьогодні наповнювати місцеві бюджет, відповідно до чинного законодавства”, – так обґрунтував мету свого візиту на територію туристичної бази «Шацькі озера» голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Провівши просто на місці коротку робочу нараду й попередньо оглянувши ті об’єкти, які на її та прилеглій території розташовані, зійшлися на думці в найкоротший термін сформувати повний реєстр користувачів згаданими землями.

“Запросимо цих користувачів до розмови й запропонуємо їм працювати в законному руслі. Звичайно, залучивши Фонд держмайна”, – підсумував Володимир Гунчик.

До слова, Гунчик не відкинув, а навпаки підтримав ідею облаштування реабілітаційного центру. Одначе погодився й з можливістю створення дитячого табору чи й відомчої бази відпочинку. На завершення ж керівник області наголосив: допоки база – державна, наповнення місцевих бюджетів податками повинне бути. Й тут – визначальна роль влади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*