Міжнародні змагання з крос-триатлону, що пройдуть на Волині, транслюватимуть на телеканалі та радіо

09.08.2019 / Новини

У неділю, 11-го серпня в самому серці Полісся, на славнозвісному озері Сомин, стартуватимуть III Міжнародні змагання з крос-триатлону – “Polissia Challenge Cup 2019”, які проводяться задля популяризації плавання, велоспорту, пропагування здорового способу життя та підвищення туристичної привабливості регіону.

Як інформують організатори, на змагання зареєструвалися понад 120 учасників. Проте остаточна кількість стартуючих спортсменів буде відома лише в день змагань. Серед них вже є 6 учасників АТО, один волонтер та один параолімпієць, 34 преденденти на звання Чемпіона України з крос-триатлону, а також аматори .

За ходом змагань можна спостерігати онлайн на фініші в с. Смідин. Також транcляцію змагань можна буде побачити на телеканалі “Інтер” та прослухати на частотах польського радіо “Wnet.fm”.

Змагання організовує ГО “Смідинська громада” за підтримки Луківської об’єднананої територіальної громади, під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» та спільно з партнерами — Федерацією триатлону України та ГО «Федерація триатлону Луцьк».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*