Головна проблема для будь-якої влади – відсутність діалогу, – Ігор Гузь

13.05.2018 / Новини

За два тижні в окрузі народний депутат Ігор Гузь тридцять п’ять різноманітних зустрічей з виборцями, на які прийшло трохи більше тисячі громадян.

Про це народний обранець написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ще раз, трохи більше тисячі громадян, які мали бажання поспілкуватися, задати питання, запропонувати вирішення тієї чи іншої проблеми або ж просто виплеснути свої емоції перед їхнім представником у парламенті. Ключовою проблемою для будь-якої влади є відсутність діалогу, тим паче зараз, коли переважна більшість українців розчарована, зневірена та часто озлоблена”, – пише нардеп.

За його словами, переважна більшість депутатів місцевих рад не готові до такої дискусії, частина – взагалі ігнорує публічні звіти.

“І це – серйозна проблема. Адже місцевий депутат повинен, перш за все, знати проблематику того чи іншого населеного пункту.
Але, поки вистачить сил, наша команда працюватиме як то кажуть і за того дядька) І це – не просто слова. Цього року, як і минулого, я та мої помічники, побуваємо у КОЖНОМУ з 211-ти населених пунктів мого виборчого округу. Зустрінемося”, – резюмував парламентар.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*