Мерія Нововолинська щороку до Дня шахтаря просить гроші в Волиньвугілля, – Макаров

20.08.2020 / Новини, Статті

Голова місцевого осередку Незалежної профспілки гірників України Сергій Макаров розповів, що мерія Нововолинська просить кошти на відзначення Дня шахтаря.

Від міського голови прийшло прохання на ДП “Волиньвугілля” виділити 50 тисяч гривень. Про це голова шахтарської профспілки зазначив у студії БУГу під час ефіру.

“Як влада святкує? Кожен рік просять гроші. Підприємство в боргах, мільярд гривень винні всім, відключають електроенергію, а в мера вистачає совісті просити гроші. В кого? Я розумію, коли звертаються до підприємств, таких як Кроноспан, а до шахтарів… Ще минулого року просив генерального директора Волиньвугілля не виділяти і знову буду стояти на своїй позиції”, – розповів Макаров.

Голова місцевого осередку НПГУ додає, що гроші на премії у влади Нововолинська є, коронавірусні кошти виділяються чималі, а медикам не платять і разом з тим просять 50 тисяч у державного підприємства.

“Не мають совісті взагалі. Наше свято професійне, своїми здобутками, в сім’ях будемо святкувати. Моя позиція завжди була така: не концертами відзначають, не грамотами і привітаннями, які дає міський голова, а підтримкою. Добиватися з нами разом, їздити в Міністерство, відстоювати місто гірників. Не в День шахтаря вітати, а щодня пам’ятати за збереження вугільної промисловості і робочі місця”, – підсумував Макаров.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*