Поладнали провалену бруківку на нововолинському стадіоні

04.09.2020 / Новини

За словами представника технагляду, на стадіоні «Шахтар» у Нововолинську провалилося кілька цеглин бруківки біля колодязя, куди збирається вода з поля, з трибун, з доріжок. Недоліки виправили.

Про це повідомляє БУГ з посиланням на сайт Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, у день урочистого відкриття, 30-го серпня, на стадіоні зняли відео, на якому видно, як розвалюється нещодавно покладена бруківка. Ситуація обурила нововолинців, а про мера навіть почали поширювати меми, які висміюють халтурний ремонт стадіону.

В свою чергу народний депутат Ігор Гузь вирішив ініціюювати звернення до правоохоронних органів щодо зловживань Сапожнікова під час «оновлення» стадіону у Нововолинську.

На офіційному сайті міста повідомили, що Віктор Базар, котрий здійснював технічний нагляд за будівництвом цього об’єкту, розповів: фірма-підрядник ліквідувала недоліки, що пов’язані з просіданням бруківки в одному місці оновленого стадіону.

“Причина в тому, що тут колодязь глибиною 5 м. Його змонтували, зробили обмурівку, підсипали, поливали, трамбували, все одно просіло. На колодязі плитка залишилася, а навколо по діаметру 2 м вона просіла.  Це технологічний процес. Фірма дає 10 років гарантії, тому відразу все виправили, – пояснив Базар.

Представник замовника, директор СОКу «Шахтар» Володимир Цвид зазначив, що приватне підприємство «ТрансДор-Сервіс» відповідально поставилося до своєї роботи.

“Роботу вони виконували в складних умовах, йшли і дощі, і була спека. Було навіть, що упродовж дня ставили бордюри, а вранці після зливи починали все спочатку. Але фірма дуже відповідальна, у них сильна команда, вони живуть роботою”, – сказав Цвид.

Міський голова Віктор Сапожніков нарешті пояснив, які кошти пішли на ремонт стадіону:

Загальна кошторисна вартість складає 22 мільйони гривень.

Виконано робіт менше, ніж на 16 мільйонів за усі роки сукупно. Всі роботи виконані в рамках проєктно-кошторисної документації, і якщо в проєкті ремонту стіни якоїсь нема, то ми її не робили.

7 мільйонів із державно бюджету, а 3,5 млн  грн ще винні будівельникам, вони прийдуть в жовтні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*