Матір загиблого “кіборга” з Любомльщини нагородили відзнакою

13.10.2016 / Новини

Ніну Богдан, жительку Сильного (Любомльський район) з нагоди Дня Захисника України нагородили відзнакою в пам’ять про загиблого в зоні АТО сина.

У четвер, 13-го жовтня, з нагоди Дня захисника України, 74-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня українського козацтва, відбувся урочистий захід у Районному будинку культури Любомля.

У літературно-музичній композиції «Україна – мати Героїв» взяли участь колективи та солісти РБК.

Військовий комісар Любомльського об’єднаного районного військового комісаріату Роман Гузь та голова Любомльської райдержадміністрації Микола Пархомук нагородили відзнакою командира 80-ї десантно-штурмової бригади маму загиблого воїна АТО Олександра Грошева. 

Такі нагороди отримали близькі родичі всіх “кіборгів”, що, як і Олександр, захищали Донецький аеропорт.

Нагадаємо, що оборона аеропорту тривала 242 дні. Наприкінці вересня 2014-го року його українські захисники стали відомими як “кіборги”. Уперше їх так назвав сепаратист, який намагався пояснити причину того, що озброєні проросійські бойовики не можуть зламати запеклий опір оборонців аеропорту.

02te-xcsxjs 4mmvoveaevw djwtbmeoj4-1 fvvhw6tdu58 hsmu_0dxumq-1 oocr2_wyerg xlpjrfhehby

Фото журналістки Любомльської районної газети “Наше життя” Ангеліни Мосієвич.

1 Коментар Матір загиблого “кіборга” з Любомльщини нагородили відзнакою

  1. А де був голора райради? Тут, в будинку культури, його немає, на Фосії(це було раніше, і не ожин раз) – його немає! Що, знову із своїми “побратимами” бігає в Києві із факелом в руках. На це в нього хисту вистачає, а в реальних справах він – “абсолютний нуль”!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*