Маленьким любомльчанам показали країну казок (фото)

07.11.2016 / Новини

Під час осінніх канікул, в гості до бібліотеки завітали найстарші вихованці дитячого садочка №2 «Казка» міста Любомль група «Сонях» та група «Метелик».

Про це інформує сайт Любомльської дитячої районної бібліотеки.

Діти,мандруючи Книжковою країною, зустріли чимало див, чудес і загадок. Вивчили «Правила поводження з книгою», слухали веселі вірші, скоромовки. Розповідали лічилки та мирилки.

К ласовод 3 –Б ЗОШ №2 міста Любомль Любов Шеремета також організувала своїм учням похід до бібліотеки під час канікул. Допитливі,веселі третьокласники обміняли книги,познайомились з новинками літератури та періодики. Кращими читачами у цьому класі є Гошко Дарина, Гірук Діана, Мохнюк Анастасія, Короць Марія.

Гошко Дарина є ще і кращим читачем бібліотеки.

З цікавістю і захопленням познайомились з дитячою бібліотекою учні 1-4 класів Підгороднянської ЗОШ. Діти звернули увагу на книжкові виставки та тематичні вкладки літератури: «Кращі читачі бібліотеки», «Вони ростуть із нам на одній землі», «Цей світ для тебе і для мене», «Ось прийшла красуня осінь».

Познайомились з періодичними виданнями які надходять до бібліотеки і яких немає у них в сільській бібліотеці це «Ангелятко», «Маленький розумник», «Маленька фея », «Світлячок», «Смайлик».

Дуже сподобалась дітям виставка малюнків «Мрії про Україну: дитячий погляд».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*