Любомльська РДА оприлюднила 4 «земельних» розпорядження, виданих минулого тижня

19.12.2017 / Новини

Всі вони датовані 12 грудня цього року.

Зокрема, один із документів стосується надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Хворостівської сільської ради.

При цьому заявникові рекомендовано замовити у будь-якій землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання таких робіт, технічну документацію, яку потім подати на затвердження в райдержадміністрацію.

Трьома іншими документами затверджено технічні документації із землеустрою на території Вишнівської сільської ради.

Йдеться про 15 земельних ділянок загальною площею 10,8478 га. Заявникам ще належить зареєструвати права власності на земельні ділянки виконувати обов’язки їх власника ділянок відповідно згідно з вимогами Земельного кодексу України

5 Коментарів Любомльська РДА оприлюднила 4 «земельних» розпорядження, виданих минулого тижня

  1. Оце ж новини. Вам не соромно таку відверту фігню публікувати, ще й виділяти півжирним? Кому потрібна така інформація?

    • Ага, не пишіть матеріали вищі рівня інтелекту Вікусі. Вам має бути соромно, що вона не розуміє аналітику про офіційнійну документацію. От Віка пишається нецензурними словами в коментуванні, бо вони всім зрозумілі.

      • Точно – а потім таків Вікусі ниють про земельний дерибан замість того, щоб вникнути в документацію

  2. Жаба душить конкурентів… На кожен товар свій покупець. Я ліпше читатиму де землю роздають ніж про дитячі концерти в школах

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*