Чому Любомльська РДА досі без керівника?

10.10.2017 / Новини

Глава держави не поспішає звільняти затриманого на хабарі екс-очільника Любомльської райдержадміністрації.

Президент Петро Порошенко досі не оголосив конкурсу на посаду голови Любомльської РДА на Волині, попри те, що попереднього керівника Миколу Пархомука звільнив майже півроку тому.

Про це у відповіді на інформаційний запит виданню «Волинь24» повідомили в Нацагентстві з питань держслужби.

У відповіді наголосили, що суб’єктом призначення для голів місцевих держадміністрацій є Президент, а рішення від нього про оголошення конкурсу на посаду голови Любомльської РДА до Нацагентства досі не надходило.

Хоча, ще 21 липня в Нацагентстві зазначали, що буде оголошено повторний конкурс після провального першого етапу.

Нагадаємо: Петро Порошенко 21 квітня звільнив з посади голови Любомлської РДА Миколу Пархомука. Останнього наприкінці березня затримали під час отримання 2 тисяч доларів хабара за обіцянку провернути оборудку із землею.

Через тиждень після звільнення Президент оголосив конкурс на голову райдержадміністрації, який відбувся 30 травня.

У ньому взяли участь троє учасників, проте жодного в результаті не було допущено до співбесіди, оскільки вони «завалилися» на ситуативних завданнях. Як наслідок, в Нацагентстві з питань держслужби повідомили, що буде проведено повторний конкурс.

До слова, 6 жовтня Петро Порошенко звільнив ще одного керівника райдержадміністрації на Волині – голову Горохівської РДА Любов Матвєєву – знову ж таки через корупційний скандал.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*