Любомльчан та жителів району кличуть на службу за контрактом

17.01.2018 / Новини

Наразі військова служба у Збройних Силах України за контрактом – це одна з найкращих форм працевлаштування.

Для виконання завдання по проведенню призову громадян України на військову службу за контрактом проводиться тісна співпраця військовослужбовців Любомльського ОРВК і Любомльського районного центру зайнятості із залученням представників від військових частин Збройних Сил України.

Проводяться інформаційні семінари для безробітних з числа військовозобов’язаних в тому числі учасників АТО за участю співробітника центру зайнятості Надії Акіф’євої та військовослужбовця Ігоря Почтивого, працівників Любомльського ОРВК з метою рекламування військової служби за контрактом, – інформує сайт Любомльської РДА.

Під час семінарів громадянам роз’яснюються переваги військової служби за контрактом, ознайомлюють з переліком вакантних посад, термінами підписання контракту, доводяться норми продовольчого, фінансового та речового забезпечення.

Кожен житель Любомльщини, який виявив бажання підписати контракт, отримає допомогу з бюджету району –  5 000 гривень.

Всім зацікавленим жителям Любомля та району віком від 18-ти до 50-ти років можна звертатись за інформацією про вибір місця служби на території України до Любомльського районного військового комісаріату за адресою: вул. Незалежності, 45 тел. (03377) 2-41-94.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*