[ОНОВЛЕНО] Колишній керівник Шацького райвідділу міліції оскаржує в суді рішення атестаційної комісії (відео)

31.03.2016 / Відео, Новини

Колишній керівник Шацького районного відділу міліції, а згодом – відділення поліції Анатолій Оксентюк оскаржує у суді рішення атестаційних комісій щодо свого звільнення.

Про це повідомляє Четверта Влада.

Розгляд справи за позовом поліцейського мав відбутися 30 березня.

Анатолій Оксентюк подав позов до Волинського окружного адміністративного суду проти атестаційної комісії №3 ГУ Нацполіції у Волинській області, апеляцяційної атестаційної комісії Західного регіону №2, Головного управління Нацполіції в області та Національної поліції України аби визнати незаконним та скасувати рішення атестаційних комісій щодо нього. Таким чином чоловік хоче поновитися в лавах Національної поліції України.

Адвокат поліцейського Олександр Волощук розповів, що зараз у Києві за позовом профспілок МВС оскаржується безпосередньо сам наказ №1465 відповідно до якого відбувалася атестація працівників Національної поліції України.

«В залежності від цього судового рішення будуть залежати всі рішення в Україні у справах оскарження рішень атестаційних комісій. Якщо наказ визнають незаконним або недійсним, відповідно усі рішення судів будуть похідними від цього рішення. У всіх областях люди звертаються за захистом своїх прав до суду. Ніяких рішень у таких справах поки немає», – зазначає адвокат.

30-го березня мав розпочатися судовий розгляд цієї справи, однак один із відповідачів подав клопотання про відкладення судового розгляду. Засідання перенесли на 15.00 годину 5 квітня.

Нагадаємо, під час атестації  начальник Шацької поліції Анатолій Оксентюк влаштував скандал членам комісії.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*