Колектив «Волинської газети» відвідав Шацький район (фото)

27.03.2016 / Новини

Журналісти вирушили в село Мельники Шацького району, щоб вручити виграш від газети вчительці загальноосвітньої школи Світлані Гірич. Подарунок вона виграла у святковій лотереї.

До участі в розіграші призів редакція цьогоріч запросила шановних та славних людей – народного артиста України Валерія Маренича і голову Незалежної медіа-профспілки України Юрія Луканова. Саме вони й визначили, хто з величезної армії шанувальників «Волинської газети» може розраховувати не лише бути читачем улюбленого видання, але й отримає той чи інший подарунок. І після опублікування всієї необхідної інформації журналісти вирушили у відрядження. Курс – на Шацький район.

В ошатному та привітному селі Мельники журналістів уже чекали. Спочатку директор школи Микола Маригода запросив на зустріч із учнями. Восьмикласники, яким редактор відділу (випускник цієї школи!) Сергій Цюриць провів невеликий журналістський майстер-клас та поділився незабутніми враженнями про свої шкільні роки, головний редактор Володимир Данилюк розповів про життя-буття працівників ЗМІ в сучасних умовах, а також нагадав: ким би кожен із них не став після закінчення навчання, основний секрет успіху полягає у відмінному навчанні та гідній поведінці.

Kollektiv_VG

Згодом відбулася зацікавлена розмова з участю педагогічного колективу. Вчителів цікавили вже не лише особливості функціонування мас-медіа, а шляхи подальшого розвитку освітянської галузі, шляхи реформування місцевих громад, покращення взаємодії мешканців району з різноманітними органами влади. Порадили вони й газетярам, на які теми треба звернути увагу насамперед.

Та основною метою візиту до школи, поза усіляким сумнівом, була вчителька історії Світлана Гірич. Бо саме Світлана Федорівна з легкої руки Валерія Маренича виграла електроплиту.

Plita

А тим часом черговий День передплатника відбувся в не менш гарному селі Озерного краю – Самійличах. З допомогою завідувачки поштового відділення Лариси Балацької ошатне приміщення зв’язківців перетворилося на справжнє джерело спілкування, обміну враженнями та, звичайно, новими приємними сюрпризами для нових передплатників. Яскраве підтвердження цьому – подарунок від «Волинської газети», який серед багатьох інших самійличан отримала завідувачка бібліотеки Зінаїда Гінайло.

gorshok

«Волинська газета»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*