На сесії Шацької селищної ради говорили про проблемні дороги

22.05.2017 / Новини

Чимало депутатських звернень та запитів прозвучало на сесії Шацької селищної ради, яка відбулася 19-го травня. Головував на сесії Шацький селищний голова  Сергій Віннічук.

Про це інформує “Район.Шацьк”.

На початку сесії за традицією – депутатські запити. Два депутатські запити стосувались стану доріг. Перший запит – від Світлани Гошовської – про необхідність ремонту вулиці Садова, яка під час дощів буквально пливе. Другий депутатський запит стосувався тої ж таки проблемної дороги по Припятському округу: ними курсують вантажні автомобілі з піском.

Якщо так і далі буде тривати, то дорога знову стане непроїзною. Також староста округу Іван Гінчук повідомив, що люди бачили з десяток великогабаритних критих тентами фур, які курсували в напрямку Старовижівського району. Що було у цих фурах – залишається лише здогадуватися.

На перше звернення Сергій Віннічук повідомив, що проблема з дорогою по вулиці Садова уже вирішується, стосовно другого – то тут рішення просте: якщо люди помітили великогабаритний транспорт на сільській дорозі – записувати номер, напрямок їхнього руху та телефонувати у поліцію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*