Із 1-го травня у Володимирі-Волинському запрацює продовольчий ринок

30.04.2020 / Новини

З 1-го травня у Володимирі-Волинському запрацює продовольчий ринок. Відновлять роботу торгові точки підприємців, які погодяться облаштувати продаж продуктів з дотриманням усіх умов карантину.

Спостерігатимуть за роботою ринку і надаватимуть кожного дня дозвіл на роботу працівники Держпродспоживслужби. На ринку впродовж його роботи перебуватимуть працівники служби, будуть залучені до роботи також поліція і муніципальна варта, – пише БУГ.

30-го квітня міська комісія ТЕБ і НС вирішила не заперечувати відкрити продовольчий ринок, при умові дотримання адміністрацією усіх протиепідемічних вимог.

“Спільна біда і спільно потрібно вирішувати.

Молоко пішло, людям треба продати. Розсаду не дати, то не буде урожаю. Якщо не будемо думати наперед, то ситуація буде складна. Сьодні – ринки, в перспективі магазини треба, щоб працювали”,- відзначив міський голова Петро Саганюк.

Як повідомили медики і санлікар, у Володимирі ситуація з коронавврусом на даний момент є контрольованою.

Як повідомила БУГу начальник Володимир-Волинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Надія Лозовицька, з 1-го травня ринок поступово відновлюватиме свою роботу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*