Польська спецтехніка для ремонту автошляху Устилуг–Володимир не може поки перетнути кордон

08.09.2020 / Новини
Фото ілюстративне

8-го вересня стало відомо, що ремонт автошляху «Устилуг-Володимир-Волинський» затягується. Затримка виникла через врегулювання перевезення польської спецтехніки для ремонту до України.

Про це стало відомо на щотижневій оперативній нараді Володимир-Волинської міськради, – пише БУГ.

“Всі ресурси завезені, розпочати ремонт повинні були на початку вересня. До участі в тендері на проведення ремонтних робіт допустили польську фірму, з-за кордону.

Проблема виникла тому, що польська сторона не може перемістити свою техніку до України: це питання не врегульоване законодавчо. Наразі відповідний проект закону поданий, але необхідно приймати цей закон”, – розповів Петро Саганюк, міський голова.

Також повідомив, що задля пошуку вирішення цієї проблеми на днях у місті відбудеться зустріч представників з польської сторони і представників Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Нагадаємо, восени 2016-му році повідомили, що три мільйони євро запланували витратити на капремонт автошляху до Устилугу.

У лютому 2018-го у ОДА інформували, що роботу з підготовки документації українсько-польського проекту щодо ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський завершили. Фінансування та виконання робіт мають відбутися цього року.

Восени 2018-го стало відомо, що ремонт вулиці Устилузької у Володимирі-Волинському відкладають на невизначений термін.

В грудні 2019-го акцентували увагу на можливостях реалізації українсько-польського проєкту щодо ремонту дороги Устилуг-Володимир-Волинський, який на той час перебував на етапі проведення експертизи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*