До кінця року покладуть перший шар асфальту на дорозі Володимир-Устилуг

08.10.2020 / Відео, Новини

Перший шар асфальту дороги з Володимира до Устилуга буде покладено ще в цьому році.

Про це 8-го жовтня заявив у відеозверненні народний депутат Ігор Гузь, який зустрівся із представниками Служби автомобільних доріг, аби обговорили план робіт щодо ремонту автошляхів в окрузі.

Зі слів представників Служби автомобільних доріг, вже розпочали вкладання ритмічного шару асфальтобетону хорошої  якості, який з вирівнюванням становитиме товщину 15-сантиметрів. До кінця цього місяця планують покласти основу до кільця, до об’їзної на Ковель та до Устилуга.

Як зазначив представник польської фірми, яка здійснює ремонтні роботи, пан Яцик, проблем ніяких у процесі наразі немає, поступово все йде за планом. До того ж, поки що сприяє й погода.

До слова, дорога Устилуг-Володимир – не єдиний об’єкт фірми в Україні, паралельно успішно виконують ремонтні роботи й на Львівщині.

“Перший шар асфальту буде вже цьогоріч, а весною будемо приступати до другого шару. Думаю, що і міська влада, і я будемо долучатися максимально. Адже мають бути зроблені також доріжки та тротуари. Погода поки сприяє ремонтним роботам, вже кладуть другий шар асфальту на Шистівській об’їзній, у Вербі, почали роботи в Іваничах”, – зауважив Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*