У Зачернеччі відзначили День села (ФОТОрепортаж)

19.06.2019 / Новини

Сільську громаду, що у неділю, 16 червня, заповнила зал місцевого будинку культури, щиро привітали представники місцевої влади, гості: сільський голова Галина Шиманюк, депутат обласної ради В’ячеслав Богдан, зав. сектору агропромислового виробництва Любомльської РДА Андрій Грижак.

До святкування також долучився народний депутат Ігор Гузь та його помічник Ігор Торба.

“У своєму окрузі я у міру можливостей стараюся допомогти кожному з 211 населених пунктів, і в цьому переліку немає, так би мовити, “улюбленців”, — зазначив народний депутат, вітаючи громаду. — Водночас із Зачернеччям мене пов’язує дещо особисте, адже я був охрещений у церкві вашого села”.

До речі, за час роботи Ігоря Гузя у парламенті на потреби сіл Зачернецької сільради з державного бюджету було залучено 1,2 мільйона гривень. Серед справ, які вдалося втілити — капремонт даху у сільському будинку культури та реконструкція системи опалення школи.

Також парламентар відзначив подяками місцевий гурт “Лісапедний батальйон” (керівник Іванна Пухова), завідуючу господарством Зачернецької школи Галину Москалюк, соціального робітника Марію Баранчук.

Змістовну і цікаву концертну програму підготували сільські аматори сцени. А завершилося свято дискотекою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*