Для потреб військово-патріотичного центру у Володимирі вдалося залучити додаткові ресурси

12.11.2020 / Новини

Підтримати військово-патріотичний центр «Третій полк» у Володимирі-Волинському до народного депутата Ігоря Гузя неодноразово звертався його керівник Руслан Бормовий. На звернення парламентар реагував і у співпраці з фондом «Тільки разом» йому вдалося залучити ресурси для потреб цієї громадської організації.

Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа.

Нещодавно у приміщенні, де тренується молодь, замінили старе вікно на енергозберігаюче, придбали лінолеум. Раніше теж за кошти фонду для потреб ГО закупили мати і лінолеум.

Під час чергової робочої поїздки в округ парламентар оглянув, в яких умовах гартують військово-патріотичну молодь Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що базується «Третій полк» у підвальному приміщенні в одному з дворів княжого міста. У них є клас для теоретичного викладання матеріалу, тир та ще кілька підсобних кімнат. Частина дітей, які там навчаються – діти бійців АТО.

Організація займається підготовкою різних підрозділів Сил спеціальних операції ЗСУ. Працюють вони з 2014 року. Допомагають готувати потенційних вступників до військових ліцеїв.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*