Ігор Гузь із фахівцями оглянули, як триває облаштування парку на берегах Риловиці

05.07.2019 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь разом із представниками міської влади, підрядником і проектантом оглянули острів, що омиває річка Риловиця у Володимирі-Волинському, сьогодні, 5 липня. У недалекому майбутньому це місце може стати рекреаційним парком і улюбленим місцем відпочинку не лише місцевих жителів, але й гостей Княжого міста.

Люди з віддалених від Володимира-Волинського населених пунктів більше знають про Лугу і значно менше – про її притоку Риловицю, яка є дуже символічною для міста. З плином часу її русло замулилось, береги заросли верболозами і водна артерія опинилась на межі зникнення, – повідомляє прес-служба нардепа.

За ініціативи народного депутата Ігоря Гузя за кошти державної субвенції на умовах співфінансування з міською радою торік розпочалось очищення Риловиці. Цього року за гроші платників податків, а це – мільйон гривень,здійснюється благоустрій водойми. Крім того, облаштують освітлення, відеонагляд, дитячо-спортивні майданчики, пляжі, в тому числі – адаптовані для діток.

Розробив проект реконструкції острову, що омиває Риловиця – місцевий ландшафтний дизайнер Андрій Гнатюк. На фото – приклад того, як виглядатиме у майбутньому новий сучасний парк у Володимирі-Волинському.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*