Депутати Володимир-Волинської міськради на останній сесії проігнорували ряд важливих питань

03.10.2020 / Новини

1-го жовтня відбулась остання сесія Володимир-Волинської міської ради, на якій депутати проігнорували прийняття багатьох важливих рішень для жителів міста.

Про це у блозі на БУГові заявив депутат міськради Сергій Радкевич.

“Наступна сесія вже матиме цілком інший формат – з приєднаними селами, і, переконаний, новим очільником. А ще – вона була останньою для депутатів цієї каденції (а для деяких, мабуть, і в житті).

Мене здивувала байдужість окремих колег по мандату, котрі просто без поважних причин проігнорували прийняття важливих рішень для жителів міста. Таке враження, що вони забули про тих громадян, які їм делегували повноваження. Прикро повідомляти, але майже половина питань, які виносились на сесію, не були проголосовані через … небажання депутатів голосувати”, – зазначає він.

Після обрання депутатом у 2015-му році Радкевич працював в комісії, яка опікується питаннями житлово-комунальної сфери. Перші його вимоги до комунальних служб міста стосувалися впорядкування дорожніх знаків в місті, нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах та їхня підсвітка у темну пору доби:

“Траплялось, що мені відмовляли, обгрунтовуючи високою вартістю, що для міста дорого придбати спеціальний прожектор для підсвітки пішоходних переходів. Нема питань – придбав сам, за власні кошти і встановив його біля школи №2. Чи подякувала влада? Так. Цькуванням поліції.”

На крайню сесію Володимир-Волинської міської ради Сергій Радкевич підготував два запити: один щодо впорядкування, встановлення дорожніх знаків на найбільш небезпечних ділянках міста, де найбільше було ДТП. Причинами аварій, вважає. саме відсутність знаків.

Інший запит стосувався захисту дітей в період карантину в навчальних закладах. Однак запити депутати не підтримали, керуючись відмовками, які нагадували політичні гасла, а не істинні причини.

“Я, звісно ж, не зупинився і наступного після засідання дня звернувся до міського голови, аби він своїм розпорядженням доручив встановити дорожні знаки, які відсутні у Володимирі. Також було доручення в тестовому режимі в закладах освіти здійснювати температурний скринінг у дітей при вході в приміщення, поки вони не контактували з іншими дітьми.

Чому депутати пройшли осторонь та проігнорували мої ініціативи, залишимо відкритими питаннями. А громаді варто задуматись, чи є сенс їм обирати своїми представниками шкідників”, – додав наостанок він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*