Чи відремонтують дороги сполученням Старовойтове-Адамчуки та Штунь-Замлиння

09.03.2020 / Новини

Дорога між Штунем та Замлинням нині перебуває у вкрай незадовільному стані. Давно говорять про необхідність ремонту й дороги з Адамчуків до Старовойтова. У Волинській ОДА дали відповідь, чи відремонтують згадані автошляхи і за які кошти це моживо.

Автомобільну дорогу місцевого значення О 031065 Висоцьк – Терехи – Приріччя-Замлиння – Штунь – Радехів не включили до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, – повідомляють на сайті Волинської облради.

«Транспортно-експлуатаційні властивості цієї автомобільної дороги підтримуватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що спрямовуються на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання в межах виділеного фінансування», – йдеться у відповіді ОДА на запит Юрія Гупала щодо автомобільної дороги місцевого значення, який підтримали більшістю на 28 сесії.

В ОДА також відповіли на запит депутата обласної ради Юрія Гупала щодо завершення ремонту дороги сполученням Старовойтове-Адамчуки.

«Автомобільна дорога О 031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове-/М- 07/ включена в Перелік об’єктів, фінансування яких у 2020 році здійснюватиметься за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

На окремих ділянках зазначеної автомобільної дороги заплановано в 2020 році провести капітальний ремонт і передбачено фінансування в розмірі 11 577 тисяч гривень», – йдеться у відповіді за підписом заступника голови ОДА Олександра Троханенка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*