У Нововолинську через прорив водопроводу затопило вулиці.ВІДЕО

08.08.2020 / Відео, Новини

У Нововолинську ввечері 6-го серпня затопило частину вулиць Сірка та Героїв АТО. Це пов’язано з аварією на водопроводі, розповідають місцеві мешканці: нову трубу прорвало вже вдруге.

Люди говорять, що кілька днів тому на вулиці міняли водопровід й проклали нові труби. Однак, через день стався прорив і працівники водоканалу ліквідували поломку, – пише БУГ.

Однак майже два дні людям довелося обходитися без водопостачання.

Про аварію на водопроводі поблизу перехрестя вулиць Сірка та Героїв АТО ще 4-го серпня повідомляв і Нововолинськводоканал на офіційній сторінці у фейсбуці.

“У зв’язку з аварією “04” серпня на водопроводі поблизу перехрестя вулиць Сірка та Героїв АТО тимчасово відключені від водопостачання абоненти, що проживають по вул. Сірка та вул. Шкільна у м.Нововолинську. Аварійна бригада здійснює ліквідацію пориву водопроводу. Після цього водопостачання буде відновлено та проведено промивання мереж”, – йшлося в оголошенні.

Відтак, за словами нововолинців щойно прокладену нову трубу прорвало вже вдруге. І цього разу аварія була значно масштабнішою і призвела до підтоплення значної частини вулиці Сірка.

Люди кажуть, що вчора води було майже по коліна, але за день вже трохи висохло. 7-го серпня аварійна бригада працювала на місці події весь день, однак полагодити трубу поки не вдалося. Щоправда водопостачання мешканцям таки відновили, хоча й не всім.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*