Чи відновить рух потяг “Здолбунів-Хелм” через Любомль

29.06.2019 / Новини

Нещодавно ковельські депутати прийняли рішення звернутися до керівництва держави та області, щоб домогтися відновлення руху потяга «Здолбунів-Ковель-Хелм».

Нагадаємо, поїзд № 751/752 «Здолбунів — Хелм — Здолбунів» з 19-го червня припинив курсування. Як пояснив раніше “КОРДОНу” начальник станції «Ягодин» Микола Бришко, така ситуація щодо здолбунівського “Інтерсіті” тимчасова, до введення в дію нового графіку руху поїздів на 2019-2020 роки.

Однак вже до кінця червня ковельські депутати прийняли рішення звернутися до керівництва держави та області, щоб домогтися відновлення руху потяга «Здолбунів-Ковель-Хелм» негайно.

Відповідне звернення адресували Президенту В. Зеленському, Прем’єр-Міністру В. Гройсману, голові Верховної Ради А. Парубію, нардепу С. Івахіву, міністру інфраструктури В.Омеляну та голові ОДА О.Киричуку. Про це йдеться на сайті Ковельради.

«Слід зазначити, що місто Ковель залишається важливим стратегічним залізничним вузлом і має пряме сполучення з містами Київом, Одесою, Харковом, Львовом та Чернівцями. Залізничне сполучення з містом Хелмом сприяє підвищеній діловій активності та розвитку нашого регіону», – йдеться в документі.

Зазначимо, що потяг курсував на Волині через Ківерці, Рожище, Ковель і Любомль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*