Чи отримають реорганізовані школи Любомльщини автобуси?

03.10.2016 / Новини

У Волинській області відповідно до постанови Кабміну можуть виділяти сільські автобуси лише тим районам, де відбулася реорганізація малокомплектних шкіл.

Про це заявив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради у понеділок, 3 жовтня, інформує Волинське агентство розслідувань.

“Коли нема про що говорити, починають “крутити хвостами”. Ні один автобус не може бути розподілений за межами постанови Кабінету Міністрів, бо ми будемо за це нести відповідальність… а то спекулянт спекулянту сказав і пішло, як брехня по селі”, – заявив Гунчик.

Також він пообіцяв, що у 2017 році буде добиватися в рамках коштів фонду регіонального розвитку знайти кошти на 14 автобусів, які свого часу забрали на війну. Їх планують виділяти на умовах співфінансування 10% із місцевих бюджетів.

Нагадаємо, нардеп Ігор Гузь заявив про дискримінацію Любомльського району, якому не дали жодного автобуса в рамках їх розподілу через те, що там реорганізували лише одну школу, а інші залишили на вимогу батьків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*