Школярі з Олеська добиратимуться до школи на новенькому автобусі (фото)

16.11.2016 / Новини

У вівторок, 15 листопада Олеська школа отримала новенький 30-місний автобус «Богдан», яким тепер добиратимуться на навчання діти з сусідніх сіл Ладинь, Мосир, Пустинка.

Власне, підвезення діток до навчального закладу проводилося й раніше, тільки для цієї мети використовувався невеличкий 24-місний «ПАЗ». Нині ж на навчання до Олеська доїжджає 29 школярів, тож потреба у більшому транспортному засобі напрошувалася сама собою, а після закриття школи у Мосирі ця проблема постала особливо гостро.

dsc_0288

Розділити радісну подію з місцевими педагогами, школярами та їхніми батьками приїхав голова райдержадміністрації Микола Пархомук, представники відділу освіти.

Зокрема, керівник виконавчої влади району побажав, щоб автобус приносив максимальну користь школі і передав директору Василю Лук’янчуку ключі від транспортного засобу і документацію. Також очільник району повідомив, щодо кінця цього року Любомльщина отримає ще два шкільних автобуси.

dsc_0305

Новенький «Богдан» двічі на день долатиме 17-кілометровий маршрут від згаданих вище сіл до Олеська і навпаки. Загалом з понад 5 тисяч школярів району підвезення потребують 493 дитини.

dsc_0279

1 Коментар Школярі з Олеська добиратимуться до школи на новенькому автобусі (фото)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*