Ходжу, як самогубця, паркуюсь, як мільйонер

16.06.2016 / Статті

Любомльська поліція продовжує проводити рейди по місту щодо порушників правил дорожнього руху. 

Нагадаємо, що 4-го червня був здійснений перший рейд працівниками поліції спільно з представниками Любомльської міськради, райради та преси.

Читайте також: Любомль: не вмієш паркуватися – відповідай за це! (ВІДЕО)

Чи не найбільш проблемною є територія поблизу ринку. Особливо в базарні дні. Тоді деякі водії не соромляться поставити автомобіль навіть просто на перехресті під світлофором та на пішоходному переході.

“Під час рейду, який відбувся 16-го червня, було складено 8 адмінпротоколів за ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це менше, ніж попереднього разу, але, відповідно, нині працювали коротший проміжок часу. Згідно санкції статті, на цих осіб накладено штраф у розмірі 255 гривень. Подібні рейди проводитимуться і надалі.” – зазначив т.в.о. начальника Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

За словами очільника любомльської поліції, обсяг роботи чималий, а робочих рук бракує. Тож на рейди щодо таких правопорушників часу обмаль. Але, попри все, докладуть зусиль, аби вирішити проблему якомога швидше. Адже пройде тиждень-два – і вся траса зависне у пробках: туристи з усієї України та Польщі прямуватимуть цією дорогою на Шацькі озера.

Цікаво, що десять днів тому водії примудрялися чи не найбільше правопорушень здійснювати просто навпроти дверей відділу поліції. Навіть на тротуарах влаштовували стоянку. Інспектори не встигали дійти далі свого порога.

Сьогодні ж територія там була практично пустою. Натомість ті, хто паркувався минулого разу на перехресті й пішохідному перході, повторили це й нині.

Але не лише водії порушують правила дорожнього руху. Перебігають ризиковано дорогу і діти, і дорослі. Чи то не знають, коли можна рушати пішоходам, чи то так життя не цінують.

Зону видимості водіям, які розминаються на перехресті, обмежують автомобілі, припарковані в заборонених місцях. До того ж, ще й пішоходи вибігають раптово на червоне світло. От вам і передумова для аварійної ситуації.

IMG_5176 IMG_5181 IMG_5185 IMG_5189 IMG_5195 IMG_5203 IMG_5216 IMG_5218 IMG_5219 IMG_5220IMG_5221

Читайте також:

1 Коментар Ходжу, як самогубця, паркуюсь, як мільйонер

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*