У Володимирі пропонують ввести «картку володимирчанина»

26.08.2020 / Відео, Новини

На сьогодні Центр надання адміністративних послуг Зарічанської ОТГ вже надає 104 послуги. Як розповіла керівниця установи Юлія Крижановська в ефірі видання «КОРДОН», вони акцентують увагу на збільшенні послуг соціального характеру.

«Ми разом із сільським головою Ігорем Пальонкою облаштували ЦНАП і намагались зробити його максимально зручним для наших відвідувачів. У нас є дитячий куточок, POS-термінал, нещодавно завершили облаштування зони очікування. На початку створення ми надавали 73 послуги. На сьогодні вже – 104. Акцент робили на збільшення послуг соціального характеру», – розповіла Юлія Крижановська.

За її словами, фахівці ЦНАПу не збираються зупинятись і вже готують для своїх клієнтів дещо цікаве і більш прогресивне.

«Зараз працюємо над упровадженням комплексної послуги Е-малятко. Ми вже підписали узгоджене рішення з відділом державної реєстрації актів цивільного стану, всі наші реєстратори пройшли навчання і склали успішно тести. Також плануємо підключитися до програмного комплексу «Соціальна громада», тому невдовзі зможемо передавати документи в електронному вигляді, що значно скоротить термін розгляду заяв», – зауважила очільниця ЦНАПу.

Разом із тим, Юлія Крижановська розповіла, що під час поїздки по обміну досвідом до Тернополя, яку ініціював народний депутат Ігор Гузь, їй припала до вподоби ідея впровадження соціальної картки.

«Є така цікава тема – «Карта тернополянина» для соціальної підтримки населення. Оскільки Зарічанська ОТГ об’єднується з містом, думаю, було б дуже доречно створити такий проект і в нас», – розповіла очільниця ЦНАПу.

До слова, така карта надає безліч переваг – знижену вартість проїзду у громадському транспорті, знижки на муніципальні та інші послуги.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*