У Любомлі весь день клали асфальт в дощ, навіть у зливу з градом

30.10.2016 / Відео, Новини

У Любомлі шар нового асфальту популярно класти просто під час дощу з градом. Вартість ремонту дороги державного значення понад 7 млн гривень.

Любомльчани неодноразово нарікали на “Амілу” – фірму-виконавця робіт. Відрізок шляху з новим покриттям далеко не назвеш якісним. Водії кажуть, що не помічають різниці між тим шосе, що було до ремонту. То навіщо було такі кошти витрачати на те саме. При тому, асфальт, покладений в калюжі, вже ж цієї весни розтане разом зі снігом.

У суботу, 30-го жовтня, вся техніка спокійно працювала на дорозі державного значення біля Любомльського відділу поліції. Дрібний дощ почався ще з 11 год ранку. А о 15 год хлинула справжня злива. До того ж посипався град. Але й це не зупинило “відповідальних” трудівників, які попри будь-яку погоду мають намір завершити ділянку за планом.

Навіть через годину по тому в редакцію “КОРДОНу” телефонували люди з претензіями, що в дощ кладуть асфальт.

Вже раніше, 8-го жовтня, у Любомлі під час затяжного дощу робітники фірми-виконавця “Аміла” продовжували ремонтувати дорогу державного значення. Напевно головна особливість фірми в тому, що саме по суботах асфальт треба класти за “нанотехнологіями” – в калюжі.

Проклали лише частину шляху, а люди вже нарікають на хвилеподібне покриття, рівчасте з’єднання зустрічних смуг дороги та відсутність будь-якого водовідведення.

До речі, на ремонт вулиць Брестської та Володимирської із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень, стільки ж – із обласного бюджету. З держбюджету виділили близько семи мільйонів гривень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*