Любомльські патрульні вже нині вночі працювали на митниці (ВІДЕОсюжет)

05.08.2016 / Відео, Новини

Урочисте представлення двох груп патрульної поліції відбулося у п’ятницю, 5-го серпня, біля Любомльського відділу поліції. Хоча розпочали свою роботу правоохоронці ще вночі напередодні, патрулюючи територію прикордонного пункту пропуску “Ягодин”.

Про це начальник поліції місцевого відділу Анатолій Дружук повідомив очільникам району та міста, депутатам різних рівнів під час презентації автомобілів, на яких правоохоронці патрулюватимуть.

За його словами, така робота груп швидкого реагування патрульної поліції справді дала хороший результат вже за перші кілька годин діяльності. Тож намагатимуться максимально долучатися до цього й надалі, аби посприяти зменшенню навантаження на пункт пропуску та запобігти реалізації корумпованих схем там.

Хоча, оскільки на групи реагування поклали не лише документування будь-яких адмінправопорушень, але й безліч інших обов’язків, то виділяти багато часу на митницю не зможуть.

Про тонкощі роботи груп реагування патрульної поліції на Любомльщині та як відбувалося їх офіційне представлення дивіться у відеосюжеті.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*