Жителі села під Луцьком готові перекрити трасу на Ягодин

05.04.2018 / Новини

Жителі села Липини нарікають на систематичну відсутність маршруток №9а і вимагають відновити маршрут №32. Якщо ж проблему не вирішать – готові перекривати трасу, що веде до Ягодина.

Про це “Волинь24” розповіла жителька Липин Тамара Костянтинівна.

“Маршрутка №9а постійно порушує графіки руху, а у вечірні години взагалі з’їжджає з рейсів. 3 квітня із 20:00 до 22:00 жодної маршрутки не було, хоча на табло писало, що вони їздять через кожні 15 хвилин”, – каже жінка.

Окрім того, маршрут №32, який з’єднував Липини з Центральною районною лікарнею, відмінили. Тому, аби дістатися до медзакладу, люди змушені викликати таксі.

“Це не кожному по кишені. Нам увірвався терпець! Начальник транспортного управління Луцькради сказав мені, що маршрутка №9а – не в межах міста і сказав, щоб ми розбиралися з обласною радою. У нас в селі говорять, що це все роблять через те, що сільський голова відмовився підписувати договір про приєднання до Луцька”, – зазначила Тамара Костянтинівна.

“У кожного є маленькі діти, кожен хоче десь виїхати погуляти, та навіть справи свої вирішити. Ми відрізані від міста”, – обурюється жінка.

Відтак, липинці написали лист голові Волинської ОДА Олександру Савченку з проханням розібратися у ситуації. Якщо ж проблему не вирішать, люди готові перекривати трасу до Ягодина.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*