Житель Куснищ побив поліцейського (ФОТО)

27.02.2018 / Новини

Постанова, 2 протоколи і загроза криміналу – наслідки порушень одним водієм.

На автодорозі Київ – Ковель – Ягодин на автозаправці екіпаж ковельських патрульних зупинив WV Transporter за порушення правил дорожнього руху, – інформують у прес-службі патрульної поліції Волині.

Йдеться про те, що  на передньому сидінні, біля водія, сиділа малолітня дитина.

Та 31-річний водій агресивно відреагував на зауваження полісменів, відмовився показувати документи і одразу зателефонував на 102, поскаржившись на дії поліцейських.

Після цього він продовжив вчиняти агресивні дії щодо патрульних, шарпав за формений одяг, вживав нецензурну лайку. Водій всіляко провокував патрульних та завдав одному з інспекторів тілесних ушкоджень в обличчя.

«Оскільки на вулиці було холодно і необхідно було скласти адміністративні матеріали, водієві запропонували доставити його дружину й малолітню доньку додому, в село Куснища. Однак той відмовився, продовжуючи говорити, що його з дитиною «тримають на морозі», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Назар.

Врешті, чоловік отримав від патрульних постанову за порушення ПДР та 2 протоколи (дрібне хуліганство і злісна непокора правоохоронцям).

За інформацією Ковельського відділу поліції, щодо інциденту вже відкрито кримінальне провадження. Це перший випадок, від часу запуску Патрульної поліції Ковеля, коли порушник завдав інспектору тілесних ушкоджень і може отримати за це кримінал.

Читайте також:

4 Коментарів Житель Куснищ побив поліцейського (ФОТО)

    • Справа в тому,що наші засоби масової інформації доносять до суспільства ту інформацію,за котру їм платять немалі кошти і навіть не перевіряють чи справді все склалося саме так. Я один із очевидців і маю відео як того хлопця полісмени незаконно витягали з машини і били.

      • До чого тут засоби масової інформації? Журналісти його заставляли бити когось?І хто тут кому платив? За що??? Теж мені другий Саакашвілі, щоб його замовляти й купу бабла платити. Не сміши, чувак. Я радше повірю, що ти за бабки коменти тут пишеш. А як маєш відео, то УРА (!) — спасай братана, предявляй в прокуратуру чи опублікуй десь.

  1. Хер ти маєш а не відео. Валіть «биків» пацани так як треба. Кожна морда не сильно грамотна ще буде розказувати, що йому може а, що не можна. Не мурчав би то не чіпали

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*