Журналісти показали дивовижні статки волинського прокурора

21.08.2017 / Новини

Перший заступник прокурора Волинської області Віктор Швидкий володіє великою кількістю майна та заощаджень, а його декларація викликає сумніви у спроможності придбати все це виключно на зарплату держслужбовця.

Про це пишуть активісти видання “Просуд” у своєму розслідуванні.

Офіційний дохід нинішнього прокурора, вказаний у його деклараціях за 2015 та 2016 роки, складає 142 тисячі гривень пенсії, 125 тисяч гривень відсотків від депозиту та 107 тисяч гривеь заробітної плати.

Проживає волинський прокурор у будинку неподалік Луцька, в с. Лище. Будинок площею 347 метрів квадратних він отримав на підставі договору дарування. Указана в декларації вартість маєтку всього 203 тисяч гривень.

Окрім того, у 2005 році прокурор, родом із Дніпропетровщини, придбав квартиру в м. Дніпро, за адресою вул. Гоголя 20б. Указана вартість квартири площею 115 м квадратних – 482 тисячі гривень.

Також прокурор має ще одну подаровану квартиру в Ужгороді. Трикімнатна квартира має площу 84 метри коштує та коштує 270 тисяч гривень.

Також, за інформацією видання “Четверта влада”, 2006 року Віктор Васильович отримав у Луцьку службове житло – квартиру площею 47,5 метрів квадратних, однак згодом прокурор приватизував її.

Ще одну земельну ділянку площею 1800 метрів квадратних прокурор має на Дніпропетровщині, в с. Піщанка, яку оцінив в 1 гривню.

У декларації Швидкого відсутня будь-яка інформація про членів його родини. Проте, за інформацією активістів, у прокурора є дочка – Ганна. Вона займається підприємницькою діяльністю та зареєстрована як фізична особа-підприємець.

У власності дочки прокурора перебуває квартира в Луцьку площею 79 метрів квадратних. Ще одну квартиру Швидка має у Кривому Розі. Її вона придбала за 101 тисячі гривень у 2001 році, коли мала 22 роки.

Крім того, у прокурора є доволі великі заощадження. У 2016 році Швидкий задекларував 32 тисячі доларів готівкою та 304 тисячі гривень на рахунках у банку.

 

Читайте також:

1 Коментар Журналісти показали дивовижні статки волинського прокурора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*