Згоранський “Драйв” успішно виступив на Всеукраїнському конкурсі КВН

20.09.2018 / Новини

З 12 по 15 вересня у селищі Затока Одеської області проходив Всеукраїнський фестиваль дитячих і юнацьких команд КВН “Жарт-птиця”. Єдиним представником Волині на цьому яскравому дійстві була команда “Драйв”, яка складається з учнів Згоранської школи. Загалом у святі гумору взяла участь 21 команда з різних куточків України.

Під час фестивалю згоранські діти гарно виступили у конкурсі “Візитка”, дотепно відповідали на “Розминці”, загалом відзначилися цікавими образами та оригінальними жартами.

“Одними з найскладніших завдань були імпровізаційні конкурси, — розповідає керівник команди “Драйв”, заступник директора Згоранської школи з виховної роботи Ганна Пархомук. — Суть їх полягає в тому, що творче завдання ми отримували ввечері, попереду, як мовиться, була ніч на роздуми, а вже завтра дітям належало виходити на сцену і чимось дивувати журі”.

У підсумку згоранському “Драйву” дісталося друге місце, яке вони розділили з “Кадрами Веселого Народу” (Тернопіль).

Окрім власне змагань КВН під час фестивалю проводилися різноманітні конкурси, під час яких діти могли продемонструвати творчі здібності: пісенні, спортивні, інтелектуальні, ведучих, фотогазет, художників-карикатуристів тощо. У деяких з них наші земляки теж отримали відзнаки. Зокрема, Мар’яна Оксентюк — у конкурсі актрис, Богдан Лукашук — у пісенному конкурсі “Горлопан(і)-2018”, а вся команда стала дипломантом  відео конкурсу “КВНіка”.

Інтернет-видання “КОРДОН” щиро вітає команду “Драйв” з успішним виступом та зичить нових здобутків!

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*