Зеленський провів зустріч із главою Міністерства закордонних справ Німеччини

20.11.2019 / Новини

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з главою МЗС ФРН Гайком Маасом, в ході якої обговорив з ним ситуацію на Донбасі і підготовку до зустрічі лідерів країн нормандської четвірки.

Про це повідомляє прес-служба глави держави у вівторок, 19 листопада, передає Корреспондент.

“Президент України висловив вдячність за послідовну підтримку з боку ФРН територіальної цілісності і суверенітету України, комплексну допомогу у впровадженні структурних реформ у нашій державі, сприянні ініціативам з відновлення пошкодженої війною інфраструктури Донбасу”, – йдеться в повідомленні.
Зеленський поінформував німецького міністра про ситуацію з безпекою на Донбасі, а також висловив надію, що запланована на 9 грудня зустріч у нормандському форматі відкриє шлях до мирного врегулювання конфлікту.
“Також було обговорено ситуацію навколо прийняття в ФРН закону про імплементацію так званої газової директиви ЄС. Гайко Маас запевнив, що зміни німецького законодавства відповідають положенням директиви”, – відзначили у прес-службі.
Обговорювалися також питання практичного співробітництва сторін у контексті реалізації курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*