Збірна України програла Німеччині

13.06.2016 / Новини, Спорт

Мустафі і Швайнштайгер забили українцям два м’ячі.

Про це інформує “Сегодня”.

Ох і матч видала збірна України на старті Євро-2016. Замість “автобуса”, якого всі чекали від Михайла Фоменка, на полі з’явився швидкісний експрес.

Вже на п’ятій хвилині Мануель Нойєр довів, що він кращий воротар світу, потягнувши з-під поперечини “гармату” Коноплянки.

Німці відповіли швидко. Запресингувавши нашу команду, спочатку створили гольовий момент. Але Хектор із забійної позиції толком не влучив по м’ячу.

А вже на 19-й хвилині Німеччина відкрила рахунок. Після навісу Крооса зі штрафного, Мустафі виграв “другий поверх” у Сидорчука і головою забив м’яч у сітку.

Україна могла відігратися через три хвилини. І знову сейвище Нойєра! Після навісу з кутового Коноплянки, Хачеріді потужного головою пробив під поперечину, але кіпер врятував Німеччину.

Дві хвилини потому вже блискуче зіграв П’ятов, який парирував удар впритул Хедіри.

Відповідь України не менш небезпечною вийшла. Ярмоленко своїм фірмовим фінтом змістився праворуч у центр і замість удару хитро віддав пас на дальню штангу, де Коноплянка пробив і м’яч з лінії воріт вибив захисник.

У наступній атаці наші забили. Але рефері справедливо зафіксував офсайд.

За моментами у першому таймі німці явно відскочили. Хоча й вигравали – 1:0.

Після перерви Нойєр першим з воротарів серйозно вступив у гру. На 57-й хвилині голкіпер потягнув з кута м’яч після потужного удару зі штрафного Ракицького.

Незабаром сейвом відповів П’ятов, діставши м’яч, що летів у верхній кут після удару Хедіри.
Але на цьому активності на довгий час затихли.

Другий тайм був не таким вже веселим, як перший. Німці стали грати на утримання рахунку, намагаючись не пускати на свою половину поля. Українці трохи вщухли, не було вже настільки швидких забігів наших флангів.

В кінцівці матчу команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Озіл вийшов один на один, не пробив П’ятова. А потім Мустафі ледь не перекинув Нойєра, віддаючи йому пас назад.

Ну і в компенсований час, коли українці пішли на штурм, німцям вдалася контратака. І після прострілу Озіла забив м’яч у ворота Швайнштайгер.

Перемога Німеччини – 2:0.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*