Завтра у Любомлі покладатимуть квіти до пам’ятника «Борцям за волю України»

21.01.2018 / Новини

У Любомлі відбудеться низка заходів, що приурочені Дню Соборності України.

Так, у понеділок 22-го січня о 12.00 годині в актовому залі відділу освіти з нагоди цього державного свята відбудеться урочисте зібрання за участю представників органів виконавчої влади , представників політичних формувань, громадських організацій, учасників АТО, трудових колективів установ та організацій міста та громадськості району.

Про це йдеться на сайті Любомльської райдержадміністрації.

Учасники урочистого зібрання покладуть квіти до пам’ятника «Борцям за волю України», пам’ятної стели на честь загиблих земляків в зоні АТО «Герої не вмирають!».

В рамках запланованих заходів, в населених пунктах району також, пройдуть тематичні заходи з покладанням квітів до меморіальних дошок та місць поховань учасників АТО.

Також, протягом січня 2018 року в навчальних закладах району заплановано проведення тематичних уроків, інформаційних годин, інших заходів, присвячених Дню Соборності України, в закладах культури – культурно – мистецькі та інформаційно – просвітницькі заходи, в бібліотеках – філіях – книжкові виставки, тематичні полиці, що висвітлюють історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність.

У храмах району відслужать молитви за мир і єдність в Україні.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*