Затриманій на хабарі Наталії Сушик продовжили термін відсторонення від посади

09.08.2018 / Новини

Вища рада правосуддя продовжила строк тимчасового відсторонення судді Шацького районного суду Волинської області Наталії Сушик від здійснення правосуддя у зв’язку з притягненням її до кримінальної відповідальності.

Про це повідомило Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП, – інформує Українське право.

Зазначимо, дії судді кваліфіковано за частиною третьою статті 368 КК України як прохання службовою особою, яка займає відповідальне становище, надати неправомірну вигоду у великому розмірі для себе за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища та одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди у великому розмірі для себе за вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням службового становища.

Рішенням Вищої ради правосуддя від 14 червня 2018 року суддю тимчасово, до 14 серпня 2018 року, відсторонено від здійснення діяльності.

Сторона обвинувачення зазначає, що не мала можливості забезпечити досягнення всіх цілей, заради яких було застосовано тимчасове відсторонення судді. від здійснення правосуддя. Водночас у клопотанні зазначено, що продовжують існувати підстави для тимчасового відсторонення судді.

Вища рада правосуддя схвалила продовжити термін тимчасового відсторонення судді до 9 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, голова Шацького райсуду “засвітилася” у справі про хабар заступника мера Луцька.

Читайте також:

1 Коментар Затриманій на хабарі Наталії Сушик продовжили термін відсторонення від посади

  1. Скільки можна кота тянути за одне місце – до Зварича її…
    На хабарі затримали і ще щось мудрують як відмазати…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*