Депутатів Любомльської райради за пропуски сесій лишатимуть мандатів

23.09.2016 / Новини

Члени постійної комісії з питань законності, правопорядку, дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики дійшли висновку, що за пропуски сесій районної ради депутатів будуть лишати мандатів. 

У п’ятницю, 23-го вересня, у приміщенні Любомльської районної ради працювала комісія з питань законності та провопорядку під керівництвом Олексія Марчука.

Так, справді, деякі депутати районної ради дозволяють собі пропускати не тільки засідання сесій, а  й не брати участі у роботах постійних комісій, членами або головами яких вони є.

Інформацію щодо пропусків депутатами озвучив керуючий справами районної ради Олексій Хом’як.

Із дев’яти сесій жодного разу засідань не пропустили Іван Дігтярук, Оксана Дудко, Світлана Прокопук, Микола Сушик, Микола Троць та Юрій Фініковський. Решта мають від одного до чотирьох пропусків за всю роботу депутатського корпусу 7-го скликання.

Не брав участі у роботі сесії районної ради аж шість разів депутат Іван Устимук, вчитель Зачернецької ЗОШ. Це найбільше пропусків серед усіх депутатів Любомльської райради.

Думку про те, що варто лишати депутатського мандату народних обранів через безпричинну відсутність на роботах сесій та комісій висловив голова постійної комісії законності Олексій Марчук. Окрім того зазначив, що це питання обов’язково буде підійматись на засіданні наступної сесії.

“Ми на наступній сесії усіх депутатів, хто має пропуски, запитаємо про причини їх відсутності”, – наголосив Марчук.

img_8932 img_8938 img_8941img_8928

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*